Yxhage Lås & Europalarm AB

Rätt säkerhetslösning för dig och dina lokaler

Vill du prata med oss nås vi på telefonnummer 036-12 20 08. det går också bra att maila på yxhage@yxhage.se

Vilken säkerhetslösning behöver du?

Vilken säkerhetslösning behöver du? Hör av dig till oss om du vill ha hjälp och rådgivning – eller kom och besök oss i våra lokaler på Batterigatan 17 från och med 20/5 (tidigare Östra Storgatan 41) i centrala Jönköping.


Här hittar du vår fullutrustade säkerhetsbutik för företag och privatpersoner. Vi ger dig kunnig och erfaren rådgivning från våra medarbetare och kan ofta lösa problemet direkt på plats. Behöver du hjälp med installationen fixar vi naturligtvis det också. 

Man hinner vara med om en hel del på 45 år.

Sedan Yxhage Lås & Europalarm AB grundades 1973 som en klassisk låssmed har utvecklingen inom branschen gått rasande fort – och det fortsätter den att göra.

För att vara en relevant leverantör av säkerhetslösningar gäller det därför att följa med i utvecklingen och kunna erbjuda det kunden efterfrågar. Det är vi rätt bra på. Och har man varit med i 45 år så har man ju gjort något rätt, eller hur?

Numera är det inte bara lås vi arbetar med, utan kan erbjuda våra kunder helhetslösningar inom säkerhetssystem – allt från lås och larm, till passersystem, skalskydd och övervakning.

Förutom att vi är experter inom säkerhetslösningar har vi också god lokalkännedom om Jönköping med omnejd – var och när tjuvarna brukar slå till, vilka områden som är särskilt utsatta och vad du som fastighetsägare i stan behöver känna till.

Yxhage Lås & Europalarm AB är auktoriserade låsmästare och medlemmar i Sveriges Lås och Säkerhetsleverantörers Riksförbund (SLR).

  • Välutbildad personal och professionella installationer
  • Personal har mästarbrev i låssmedsyrket, alternativt certifierad behörig ingenjör för inbrottslarm
  • Brotts- och belastningsregisterkontrollerad personal
  • Följer alltid Allmänna Reklamationsnämndens beslut SLR-Garanti för privatpersoner
  • Du som kund står alltid skadelös