Yxhage Lås & Europalarm AB

Kod, bricka eller nyckel? Vi ordnar rätt lås till din dörr

Vilken typ av lås som passar just dig och din dörr kan skilja väldigt. Vilken lösning som är rätt handlar bland annat om säkerhetsbehov, användning, tillgänglighet och vilka som ska passera in eller ut. Ytterdörren till villan kan ha helt andra behov än dörren till lagerlokalen, butiken eller kontoret. Till kontoret kanske ett kodlås är rätt lösning – till bostadsrättsföreningens soprum kanske ett traditionellt mekaniskt lås funkar bättre.  

Behov och förutsättningar avgör vad som är rätt för dig.

Oavsett vilken typ av lås du väljer så ska det självklart fungera ihop med ditt övriga säkerhetssystem och kunna synkroniseras med ditt larm- och passersystem.

Vi på Yxhage Lås & Europalarm AB har alltid arbetat med lås och har ett gediget kunnande inom lås och säkerhetslösningar. Idag finns ett stort utbud av såväl traditionella mekaniska lås till kodlås och andra former av elektroniska och elektromekaniska lås att välja mellan. Kontakta oss så hjälper vi dig till rätt lösning. Vi arbetar med flera välkända märken, till exempel Assa Abloy, och hjälper dig med både installation och konfigurering.

Självklart har vi även egen tillverkning av cylindrar och nycklar.

Fler lösningar för dig