Yxhage Lås & Europalarm AB

Kameraövervakning – effektivt och brottsförebyggande

Övervakningskameror är ett effektivt skydd mot stölder, inbrott och skadegörelse. Förutom att kameran har en starkt brottsförebyggande och avskräckande effekt kan du vid ett inbrott få direktinformation om händelsen eller dokumentera händelseförloppet och ta del av det i efterhand. Övervakningsbilder kan också ha en avgörande betydelse för polisens möjligheter att gripa och lagföra brottslingar.

Kameraövervakning för både privatpersoner och företag.

Vi arbetar idag med flera professionella kameraövervakningssystem för både privatpersoner och företag. Idag finns ett stort utbud av övervakningskameror med funktioner som t ex. trådlös uppkoppling, smart inspelning, rörelsedetektorer och push-larm. Kamerorna kan så klart också integreras i ditt övriga säkerhetssystem och kopplas ihop med ditt inbrottslarm och passersystem.

Vi hjälper dig med kameraövervakning i Jönköping och runt hela Sverige.

Vi på Yxhage Lås & Europalarm AB tar självklart hand om både montering och konfigurering samt service och reparation.

Innan du sätter upp en övervakningskamera kan det vara bra att känna till exakt vad som gäller – en kamera får inte sättas upp var som helst och ibland kan du behöva ett särskilt tillstånd. Vi kan svara på de flesta frågor om vad Kameraövervakningslagen (KbL) säger, annars hittar du mer information om Kameraövervakningslagen här

Fler lösningar för dig